Vertalingen

vertalingen

Vertalingen komt u overal tegen. Handleidingen van elektronische apparatuur, verpakkingsteksten van etenswaren, websites, et cetera.

Een professioneel vertaalbureau zorgt ervoor dat al die vertalingen vlot en correct worden volbracht. Doordat we veel altijd veel aandacht hebben besteed aan de verdere uitbouw van ons vertalersbestand, kunnen we tegenwoordig in meer dan 50 talen vertalen.

In de meeste gevallen hebben we een geschikte vertaler beschikbaar die van of naar het Nederlands kan vertalen. Er is echter ook een aantal talen waarbij we omwille van de kwaliteit het liefst van of naar het Engels vertalen. De werkwijze is wel altijd hetzelfde: de vertalers in ons vertaalbureau vertalen altijd naar hun moedertaal. Het bekende native-speaker-principe. Bovendien zorgen we altijd voor een correctieronde door een tweede native speaker om eventuele foutjes op te kunnen sporen en te verbeteren.

Per klant stellen we in overleg met de klant een terminologielijst op, zodat productnamen, afkortingen en andere specifieke terminologie altijd op de juiste manier worden vertaald. Mooie, vlotlopende vertalingen kunnen alleen op deze manier worden gerealiseerd.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden zodat ook uw bedrijf kan profiteren van onze diensten. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de beste oplossing voor uw vertaalopdrachten.

Hieronder kunt u per taal meer informatie vinden:

Kiest u ook voor kwaliteit?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor uw project. Direct antwoord!

Vraag direct een offerte aan »