Vertaling Bulgaars

Bulgaarse vertaling

Bij Tilburg Translations kunt u probleemloos terecht voor Bulgaarse vertalingen. Heeft u een document dat vertaald moet worden van of naar het Bulgaars? Vraag eenvoudig een gratis offerte bij ons aan en laat u overtuigen door onze uitstekende service en referenties. U mag van ons altijd een snelle reactie verwachten.

Kies voor kwaliteit!

Er is naast tijdige levering van de opdracht maar één ding wat echt telt: kwaliteit. Echte kwaliteit, geen loze belofte. Daarom controleren we alle vertalingen extra goed (o.a. met speciale QA-software) en maken we altijd een kwaliteitsrapport. We letten daarbij met name op correct gebruik van terminologie, maar ook zaken als spelling, consistentie, interpunctie en stijl.

Ervaring geeft de doorslag

Vertalen is een vak. Helaas geen beschermd beroep, zoals advocaat of arts. Er zijn wel duizenden vertalers, maar welke vertalers zijn nu écht goed? Voor Tilburg Translations werken alleen de allerbesten. Wij testen, controleren en evalueren onze vertalers grondig. Onze vertalers hebben in bijna alle gevallen meer dan 10 jaar fulltime vertaalervaring. De toelatingseis is wat dat betreft veel strenger dan de kwaliteitsnorm EN 15038:2006 voorschrijft.

Waar moet men op letten bij Bulgaarse vertalingen?

Het Bulgaars wordt net als het Russisch geschreven in het cyrillische schrift. Voor personen die het Bulgaarse alfabet niet kennen, kan het soms lastig zijn om Bulgaarse vertalingen te verwerken in een ontwerp met speciale lay-out.

Wat opvalt bij vertalingen van het Bulgaars naar het Nederlands, is dat het aantal woorden in het Nederlands heel vaak vele malen groter is dan het woordenaantal van de Bulgaarse brontekst. Wij berekenen in nagenoeg alle gevallen de prijs voor de vertaling op basis van het aantal woorden in de brontaal. Alleen bij formaten waarbij het aantal woorden niet vooraf te tellen is, bijvoorbeeld een fax of een scan, rekenen we het aantal woorden in de doeltaal. Bij een vertaling Bulgaars-Nederlands is het daarom raadzaam om te vertalen in een gangbaar formaat zoals Word of Excel.

Wij hebben zeer ervaren gespecialiseerde vertalers voor Bulgaarse vertalingen in de volgende vakgebieden:

 • Recht
  • Ondernemersrecht
  • Europees recht
  • Arbeidsrecht
  • Financieel recht
 • Techniek
  • Automotive
  • Machinebouw
  • Elektronica

Altijd voordelig

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen. In de meeste gevallen berekenen we de prijs van een vertaling op basis van het aantal woorden. Lage woordprijzen en hoge kwaliteit vertaling gaan echter niet samen. Toch kunnen wij u altijd een voordelige totaalprijs offreren. Dit doen we door uw bestanden slim te analyseren waardoor u kunt besparen op de vertaalkosten. Op die manier geniet u van zeer hoge kwaliteit vertalingen tegen een voordelige prijs.

Kiest u ook voor kwaliteit?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor uw project. Direct antwoord!

Vraag direct een offerte aan »