Vertaling Grieks

Griekse vertaling

Bij Tilburg Translations kunt u probleemloos terecht voor Griekse vertalingen. Heeft u een document dat vertaald moet worden van of naar het Grieks? Vraag eenvoudig een gratis offerte bij ons aan en laat u overtuigen door onze uitstekende service en referenties. U mag van ons altijd een snelle reactie verwachten.

Kies voor kwaliteit!

Er is naast tijdige levering van de opdracht maar één ding wat echt telt: kwaliteit. Echte kwaliteit, geen loze belofte. Daarom controleren we alle vertalingen extra goed (o.a. met speciale QA-software) en maken we altijd een kwaliteitsrapport. We letten daarbij met name op correct gebruik van terminologie, maar ook zaken als spelling, consistentie, interpunctie en stijl.

Ervaring geeft de doorslag

Vertalen is een vak. Helaas geen beschermd beroep, zoals advocaat of arts. Er zijn wel duizenden vertalers, maar welke vertalers zijn nu écht goed? Voor Tilburg Translations werken alleen de allerbesten. Wij testen, controleren en evalueren onze vertalers grondig. Onze vertalers hebben in bijna alle gevallen meer dan 10 jaar fulltime vertaalervaring. De toelatingseis is wat dat betreft veel strenger dan de kwaliteitsnorm EN 15038:2006 voorschrijft.

Bijzonderheden Griekse vertalingen

Uiteraard is het "rare" Griekse alfabet opvallend. En we kunnen het niet vaak genoeg herhalen: probeer bij een keuze voor een lettertype altijd rekening te houden met de ondersteuning van andere talen.

Een kleine tip: als u een Griekse tekst heeft en niet alle tekens worden goed weergegeven, kijk dan of u de tekst in Arial Unicode MS kunt zetten. Dit speciale lettertype is bijzonder universeel en werkt met zeer veel talen, zoals Arabisch, Grieks, Japans etc.

Wij vertalen alleen Nieuwgrieks!

Altijd voordelig

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen. In de meeste gevallen berekenen we de prijs van een vertaling op basis van het aantal woorden. Lage woordprijzen en hoge kwaliteit vertaling gaan echter niet samen. Toch kunnen wij u altijd een voordelige totaalprijs offreren. Dit doen we door uw bestanden slim te analyseren waardoor u kunt besparen op de vertaalkosten. Op die manier geniet u van zeer hoge kwaliteit vertalingen tegen een voordelige prijs.

Kiest u ook voor kwaliteit?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor uw project. Direct antwoord!

Vraag direct een offerte aan »