Vertaling Hebreeuws

Hebreeuwse vertaling

Bij Tilburg Translations kunt u probleemloos terecht voor Hebreeuwse vertalingen. Heeft u een document dat vertaald moet worden van of naar het Hebreeuws? Vraag eenvoudig een gratis offerte bij ons aan en laat u overtuigen door onze uitstekende service en referenties. U mag van ons altijd een snelle reactie verwachten.

Kies voor kwaliteit!

Er is naast tijdige levering van de opdracht maar één ding wat echt telt: kwaliteit. Echte kwaliteit, geen loze belofte. Daarom controleren we alle vertalingen extra goed (o.a. met speciale QA-software) en maken we altijd een kwaliteitsrapport. We letten daarbij met name op correct gebruik van terminologie, maar ook zaken als spelling, consistentie, interpunctie en stijl.

Ervaring geeft de doorslag

Vertalen is een vak. Helaas geen beschermd beroep, zoals advocaat of arts. Er zijn wel duizenden vertalers, maar welke vertalers zijn nu écht goed? Voor Tilburg Translations werken alleen de allerbesten. Wij testen, controleren en evalueren onze vertalers grondig. Onze vertalers hebben in bijna alle gevallen meer dan 10 jaar fulltime vertaalervaring. De toelatingseis is wat dat betreft veel strenger dan de kwaliteitsnorm EN 15038:2006 voorschrijft.

Waar moet men op letten bij Hebreeuwse vertalingen?

De meest gebruikte grafische programma's bieden standaard geen (goede) ondersteuning voor het Hebreeuws. Voor Nederlandstaligen is het Hebreeuws een moeilijk taal om te verwerken, met name vanwege het unieke alfabet. Hierdoor kan een overduidelijke fout, zoals bijvoorbeeld een verkeerde tekstrichting van de tekst, onopgemerkt blijven. De probleemgevallen zijn:

  • InDesign en/of Illustrator. Standaard versie biedt geen ondersteuning voor talen met een rechts-naar-links-tekstrichting. Tekst wordt achterstevoren weergeven: 'Hallo' = 'ollaH'.

De oplossing:
Verwerk de tekst in Adobe InDesign Middle East (ME) / Illustrator ME. Deze speciale versie biedt volledige ondersteuning voor Hebreeuwse tekst. Naast het vertalen naar het Hebreeuws kunnen wij ook de volledige dtp-verwerking verzorgen. Een native Hebreeuwse dtp'er zal uw tekst dan verwerken in uw ontwerp.

  • QuarkXPress. Geen enkele versie biedt ondersteuning voor Hebreeuwse tekst. De enige manier hier is de Hebreeuwse tekst als afbeelding (PNG-formaat) op te slaan en te verwerken.

Al met al is het gezien de complexiteit raadzaam om uw Hebreeuwse tekstverwerking door een native Hebreeuwse dtp'er te laten uitvoeren. Wij helpen u graag verder. Onze ervaring staat garant voor een betrouwbaar en correct eindresultaat!

Kiest u ook voor kwaliteit?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor uw project. Direct antwoord!

Vraag direct een offerte aan »